5 Easy Facts About su kaçağı tespiti Described

Wiki Article

Merkez su tesisatı olarak, son teknoloji cihazları kullanan ve bünyesinde deneyimli ustaları bulunduran firmamız, kameralı su kaçağı tespit ve garantili onarım hizmeti vermektedir.

Tıkanıklık Merkezi olarak tüm kadromuz ile sizlere su kaçağı bulma sorununuzda kırmadan su kaçağı tespiti ve sonrasında kırmadan su kaçağı tamiri son sistem makinelerimiz ve harika kadromuzla hizmet vermek için hazırız.

 Tam profesyonel su kaçağı bulma cihazlarımız ile yapılarda meydana gelen su sızıntılarının noktasını belirleyip, tamirat masraflarını daha aza indiriyoruz. Birlikte çalıştığımız servis elemanlarımızın görevi, profesyonel suya dayanıklı ve kameralı cihazları kullanarak arıza teşhisi yapmaktır.

Hüseyin beye ilgisi alakası icin tesekkur ederiz eline emeğine sağlık duş çok sağlıklı değilmiş ama gerçekten uğraşıp yaptı çOkay teşekkür ederim gönül rahatlığıyla arayabilirsiniz kendisini

Müstakil dairemde banyom eski olduğu için tanıdık bir ustaya lavabosunu, tuvaletini ve duş yerini sıfileırdan yaptırdım, ancak şöyle bir sorunum var dairemin en altını eşya depolamak için kullanıyorum bodrum diye düşünebilirsiniz, ne zaman banyo daki duş kullanılsa aşağıya damlama yapıyor, yaptırdığım ustaya sordum yeniden tadilat yapmamız gerekebilir dedi, bu işin cihazları var ancak onlarla direk nerede kaçak varsa ve damlama yapıyorsa bulunabilir dedi, bana nasıl gardenımcı olabilirsiniz, dediği gibi cihazla yeri bulunabiliyor mu ?

Bu noktada; tüm işlemlerinizde gönül rahatlığıyla bizleri tercih edebilirsiniz. Sadece cihaz anlamında değil aynı zamanda çalışma arkadaşlarımız yönünden de tamamı profesyonellerden oluşan; her biri alanında uzmanlık kazanan takımımızla sizlere hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz.

Banyonun tam ortasına denk geliyor akan yer ama kapıya doğru ilerlemiş alt katta. Su su kaçak tespiti kaçağını noktasal olarak tespit ettirmek istiyorum. Su kaçağı tespiti ve su kaçağı tamiratı hakkında bilgi verir misiniz?

Merhabalar işlerinizi günlük rahatlığıyla bize teslim edebilirsiniz kaliteli ve güvenli işçiliğimizle uygun fiyata hizmet vermekteyiz

Termal Kamera: Sıcak su tesisatında ısıya duyarlı bu cihazla kaçak bulma yapılmakta olup laminant olan yerlerde kaçak bulmamızda gardenımcı bir cihazdır.Termal su kaçak tespiti daha çok su kaçağı tespiti sıcak su tesisatı kaçak bulmada kullanır.

Elektrik alanında aklınıza ne gelirse yılların tecrübesiyle hizmetinizdeyiz su tesisatı ve boya yan hizmet olarak verilir Beni tercih etmeniz sizler için Bi ayrıcalık olduğunu göreceksiniz

Klozetler gizliden su kaçırırlar ve gözle fark edilmesi çOkay zordur, yapmanız gereken klozet su tankına bir miktar boya ilave etmek ve bir süre klozeti kullanmayarak klozetten akıyor mu examination etmektir.

Bina, ofis, iş yerleri gibi yerleşim yerlerinin pis suları tahliye eden borulara atık su borusu ismi verilir. Bu işlem için pimaş su kaçağı tespit dediğimiz borular kullanılır. Pimaş borularının içini görüntülemek adına kullandığımız bu boru görüntüleme kamerası ile su sızıntısı olan su kaçağı tespiti yeri tespit etmek eski zamanlara nazaran daha kolay hale gelmiş durumdadır.

Ertesi sabah 09:00 da firma görevlisi Mehmet Ali bey su kaçağı tespit arayarak, randevu saatinde adreste olacaklarını, uygun olup olmadığımızı sordu ve tam belirtilen saatte özel ekipmanları ile evimde oldular.

Herkeze merhaba ben medet fifteen yildir tesisat isleriyle ugrasiyorum anadolu ak ve gunes sigorta firmalarinin tesisat islerini yapiyorum

Report this wiki page